Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Rent-a-car
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com
Nastavite putovanje sa našim partnerom
Sixt.de

London

London - Montenegro Airlines - predstavništvo

Adresa:

  • 27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3AX, United Kingdom

Telefon:

  • + 44 (0) 7701012010

e-mail:

 

Poštovani putnici, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da Montenegro Airlines, nacionalna avio-kompanija Crne Gore, nakon komercijalnog prekida rada uslovljenog pandemijom COVID-19, postupno obnavlja saobraćaj. Ka Londonu saobraćamo od 24. jula. Letovi će se obavljati jednom sedmično do kraja avgusta, svakog petka.

Uputstva za ulazak u Ujedinjeno Kraljevstvo

Listu zemalja izuzetih od restrikcija prilikom ulaska u Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske možete pogledati ovdje:

https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridors)

Crna Gora se trenutno ne nalazi na listi država izuzetih od mjera samoizolacije u Velikoj Britaniji i putnici iz Crne Gore su dužni da pripreme kontakt i detalje putovanja prilikom ulaska u ovu državu, kao i da ispoštuju period od 14 dana samoizolacije na mjestu boravka, koji počinje od datuma ulaska u zemlju.

Listu izuzetaka od ovoga pravila i kategorije putnika koji ne moraju ići u samoizolaciju po ulasku u Veliku Britaniju možete naći na ovom linku:

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules/coronavirus-covid-19-travellers-exempt-from-uk-border-rules

Shodno zakonskim regulativama Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, svi putnici koji ulaze u ovu državu, moraju ispuniti online formular i ostaviti kontakt podatke u prije planiranog ulaska u tu državu. Prilikom ulaska u tu zemlju, neophodno je da imate ovaj popunjeni formular, bilo u štampanoj verziji ili na svom mobilnom telefonu. Formular sadrži osnovne kontakt podatke i njegova jedina svrha jeste jednostavnije kontaktiranje u slučaju da se utvrdi da je neko od putnika bio zaražen novim korona virusom, kao i za praćenje pravila o samo-izolaciji. Formular je moguće ispuniti na sljedećem linku:

https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk


Informacije o promjeni terminala

Obavještavamo vas da su se neki od terminala sa kojih se odvija saobraćaj naše kompanije, na aerodromima u Evropi promijenili. Tako sada naši avioni lete na terminal North, na Gatwick aerodromu, u Londonu.