Montenegro Airlines

Booking

Timetable

Trip Status

Hotels

Rent-a-car
more options
close
Booking
Return trip
One way
Multisegment Flights
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com
Continue your journey with our partner
Sixt.de

Sa novim uniformama u Novu godinu!

January 03, 2019

Kabinsko osoblje crnogorske nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines zablistalo je u Novoj godini u novim uniformama! Prvog januara 2019. godine simbolično su prvi put  poletjeli u sjajnim kreacijama, na kojima se temeljno radilo u prethodnom periodu.

U godini u kojoj je crnogorska avio-kompanija oborila sve komercijalne rekorde, koji su sjajan uvod u proslavu četvrt vijeka postojanja, ideja je bila da se osvježi vizuelni identitet ljudi koji su u 2018. godini dočekali i otpratili više putnika nego što Crna Gora ima stanovnika!

Kabinska posada MA, već nadaleko poznata kao estetski brilijantna, dobila je nove uniforme i kapute, koje u prigodnim detaljima izdvajaju činove i iskustvo u radu, u skladu sa evropskim standardima. 

Vuna, pamuk i svila, teget boja kao boja kompanije i crnogorski zlatni vez, preuzet sa crnogorske narodne nošnje – glavne su karakteristike modela, kojima je kreator Boris Ćalić i više nego zadovoljan. 

-  Ideja projekta novog vizuelnog indetiteta Montenegro Airlinesa je bila da se pokaže bogastvo i ljepota našeg nacionalnog kostima  na jedan moderan i pročišćen način, koji je u skladu sa mojom estetikom: čiste linije i strogi  kroj koji prati liniju tijela bez suvišnih detalja. Teget boja savršeno se uklopila sa zlatnim vezom koji je preuzet iz crnogorske narodne nošnje, što je bio pun pogodak, jer upravo kabinsko osoblje MA je prvi susret putnika sa kulturom naše zemlje, te sam želio da taj prvi kontakt upravo prikaže kulturno bogastvo i izvanrednu estetiku koju naša zemlja ima - istakao je Ćalić.

Pregled posljednjih vesti