Montenegro Airlines

Booking

Timetable

Trip Status

Hotels

Rent-a-car
more options
close
Booking
Return trip
One way
Multisegment Flights
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com
Continue your journey with our partner
Sixt.de

Hanover - peti njemački grad na mapi destinacija ka kojem saobraća Montenegro Airlines

May 06, 2019

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines započeo je redovan saobraćaj ka novoj destinaciji - Hanoveru, čime je još jedan evropski grad dodat u ljetnju ponudu destinacija ka kojima će ove sezone saobraćati.

Letovi ka ovoj destinaciji obavljaće se iz Tivta dva puta sedmično i to četvrtkom i nedjeljom sve do 24. oktobra. Hanover je pored Frankfurta, Diseldorfa, Lajpciga i Minhena peta destinacija u Njemačkoj ka kojoj saobraća MA.

Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje i za Crnu Goru je značajno kada je u pitanju turizam. Kako je u posljednjih nekoliko godina MA intenzivno i kontinuirano radio na razvijanju avio-linija ka Njemačkoj može se bez ustručavanja reći da je nacionalni avio-prevoznik i generator povratka njemačkih turista u našu zemlju. U prilog navedenom govori i činjenica da je MA tokom rekordne 2018. godine ka i iz te zemlje prevezao ukupno 54.161 putnika, imao 665 letova do/iz Frankfurta, Diseldorfa, Lajpciga i Minhena što je 73,46 odsto više u odnosu na uporednu 2017. godinu. Takođe, ostvareno je 238 više letova u poređenju sa 2017. godinom, što je povećanje od 55,74 odsto.

Dodavanje petog odredišta ka njemačkom tržištu, odnosno otvaranje linije Tivat-Hanover-Tivat u periodu od 5. maja do 24. oktobra, govori o činjenici da su u MA veoma svjesni značaja uspostavljanja dobre avionske veze ka tom tržištu, a što će svakako uticati kako na rast broja prevezenih putnika tako i na rast broja turista iz ove evropske zemlje.

Podsjećamo, nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines će ove sezone povezati Crnu Goru sa preko 30 destinacija u 15 država Evrope.

Pregled posljednjih vesti