Montenegro Airlines

Booking

Timetable

Trip Status

Hotels

Rent-a-car
more options
close
Booking
Return trip
One way
Multisegment Flights
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com
Continue your journey with our partner
Sixt.de

Izvršni direktor Montenegro Airlinesa, Živko Banjević, na Maintenance Forumu 2019. koji se održava u Budvi

June 03, 2019

Izvršni direktor Montenegro Airlinesa, Živko Banjević biće u četvrtak, 06. juna u 12 sati i 30 minuta moderator prvog panela Maintenance Foruma 2019. čija je tema "MAINTENANCE + RELIABILITY = BUSINE$$", a koji se ove godine održava od 05. do 08. juna u Hotelu "Budva" u Budvi.

Posebna pažnja Foruma posvećena je industriji 4.0. & Asset management, te će izvršni direktor Montenegro Airlinesa, Živko Banjević, shodno tome,a kao predsjedavajući Foruma, voditi i panel koji je posvećen avio-industriji.

Osmišljen tako da se stručna javnost upozna sa koncepcijom, potrebama, preduzetim akcijama i perspektivama razvoja u okviru široke oblasti Asset Management-a, ovogodišnji Maintenance Forum ima za cilj uspostavljanje dijaloga koji bi doveli do novih zaključaka važnih za dalje bavljenje profesijom i održanje konherentnosti struke.

Skup organizuje Društvo održavalaca tehničkih sistema (DOTS) u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu. Institucionalnu podršku pruža Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, dok su ključni partneri Foruma Montenegro Airlines i SKF Commerce.

Svečano otvaranje Maintenance Foruma 2019. zakazano je za četvrtak, 06. juna u 12:00 sati.

Pregled posljednjih vesti