Montenegro Airlines

Booking

Timetable

Trip Status

Hotels

Rent-a-car
more options
close
Booking
Return trip
One way
Multisegment Flights
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com
Continue your journey with our partner
Sixt.de

Montenegro Airlines učestvovao u poslovnoj radionici za turoperatore u Parizu

June 14, 2019

Montenegro Airlines je u okviru aktivnosti na unapređenju prodaje na tržištu Francuske učestvovao u poslovnoj radionici za turoperatore i predstavnike turističke privrede. U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u srijedu 12. juna, u Parizu je pored poslovne radionice održana i pres konferencija "Crna Gora - više od ljetnje destinacije".

Predstavnik Montenegro Airlinesa, Route manager za tržište Zapadne Evrope i Skandinavije, Milena Koprivica, održala je brojne sastanke sa francuskim turoperatorima i agencijama. Cilj sastanaka je bio ugovaranje saradnje na planu organizovanog dolaska francuskih turista. Većina agencija i turoperatora koji su se okupili na radionici do sada u svojim katalozima nisu uvrstili Crnu Goru. Očekujemo da će radionica rezultirati novim ugovorima, a time i većim brojem turista sa tržišta Zapadne Evrope.

U okviru radionice predstavljena je aktuelna turistička ponuda Crne Gore, s akcentom na ponude u periodu van glavne turističke sezone. U tom smislu Montenegro Airlines daje svoj puni doprinos stavljajući svoje kapacitete na raspolaganje turističkoj privredi. MA saobraća ka Parizu tokom cijele godine, dok ka Lionu obavlja letove u periodu od aprila do oktobra.

Pregled posljednjih vesti