Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Zimski red letjenja Montenegro Airlinesa za sezonu 2017/2018. godine

27. oktobar 2017.

Nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines, će od 29. oktobra 2017. godine početi saobraćati po zimskom redu letjenja koji će važiti do 24. marta 2018. godine.

Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja petkom i do tri puta dnevno. Iz Tivta za Beograd avioni Montenegro Airlinesa saobraćaće jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno.

Avioni Montenegro Airlinesa će u toku zime letjeti tri puta nedjeljno za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, petkom i nedjeljom.

Tokom zimske sezone Crna Gora će biti svakodnevno povezana sa prijestonicom Austrije čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa letjeće do Beča ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će svim danima osim srijedom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa.

Što se tiče ostalih destinacija avioni Montenegro Airlinesa će letjeti dva puta nedjeljno za Frankfurt srijedom i nedjeljom, dok će treća nedjeljna rotacija biti uvedena petkom od 15. decembra do 12. januara. Ka Cirihu će se saobraćati tri puta nedjeljno: srijedom, petkom i nedjeljom.

Avioni nacionalne avio-kompanije za Rim će letjeti utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi srijedom, subotom i nedjeljom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia.

Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta nedjeljno iz Podgorice: utorkom i subotom, a treća nedjeljna rotacija će biti uvedena od 14. decembra do 11. januara i to četvrtkom.

Ka Moskvi će avioni Montenegro Airlinesa saobraćati tri puta nedjeljno iz Tivta i to: srijedom, petkom i nedjeljom.

Nacionalni avio-prevoznik sadržajnim redom letjenja daje svoj puni doprinos dostupnosti Crne Gore i njenom povezivanju sa svim važnim evropskim centrima tokom cijele godine.

Pregled posljednjih vesti