Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Ljetnji red letjenja Montenegro Airlinesa

26. mart 2017.

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines od danas prelazi na ljetnji red letjenja koji će važiti do 28. oktobra 2017. godine.

Ovim redom letjenja planirano je povećanje broja letova posebno u periodu visoke turističke sezone, između juna i septembra.

Svakako najveći broj letova biće na linijama prema Beogradu. Nacionalni avio prevoznik će iz Podgorice ka Beogradu imati 15 rotacija, a iz Tivta 22 rotacije sedmično. Ka Moskvi 16 rotacija, Parizu 8, Beču, Frankfurtu i Cirihu po 5 rotacija sedmično. Montenegro Airlines će ka Rimu saobraćati 4 puta, a prema Ljubljani 3 puta sedmično.

Osim redovnih i već prepoznatljivih linija za Beograd, Beč, Frankfurt, Cirih, Ljubljanu, Rim, Pariz i Moskvu, naši putnici moći će da računaju i na sezonske linije za London, Kopenhagen, Sankt Peterburg, Dizeldorf i Lion.

Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu obaviće se 08. aprila i ka ovoj destinaciji će se saobraćati 2 puta sedmično. Ove ljetnje sezone let ka Lionu biće obavljen 15. aprila i ka ovom gradu saobraćaće se jednom sedmično. Prema Londonu, Montenegro Airlines će imati 3 rotacije sedmično, a prvi let je 26. aprila. Tri rotacije sedmično biće i ka Kopenhagenu počev od 6. maja. Do Sankt Peterburga naši putnici će moći putovati dva puta sedmično od 6. juna.

Optimizacijom flote i reda letjenja i kod-šer saradnjom sa partnerskim avio-kompanijama povećavamo broj rotacija i unapređujemo povezanost naše zemlje sa brojnim destinacijama na evropskom i drugim kontinentima.

Tokom ljetnjeg reda letjenja Montenegro Airlines realizovaće značajan broj čarter letova ka Bariju, Napulju, Bratislavi, Nantu, Ajaču, Lincu i Salzburgu. Prvi put ove godine imamo i seriju čarter letova za Tel Aviv i Helsinki.

Letove po ljetnjem rasporedu realizovaćemo sa flotom od pet aviona, i to tri aviona tipa Embraer 195 i dva Fokera 100.

Pregled posljednjih vesti