Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines predstavlja svoju ponudu na ITB sajmu u Berlinu

10. mart 2017.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines predstavlja se na najposjećenijoj berzi svjetske turističke industrije "ITB 2017" u Berlinu. Posjetioci sajma, koji će trajati do 12. marta, imaju priliku da dobiju više informacija o ljetnjem redu letjenja Montenegro Airlinesa i saobraćanju  sa njemačkog tržišta. Montenegro Airines će tokom ljetnjeg reda letjenja saobraćati ka Frankfurtu tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a u periodu od juna do septembra će uvesti letove i ponedjeljkom i četvrtkom. Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu će biti 8. aprila, a ka ovoj destinaciji će se saobraćati dva puta sedmično i to: utorkom i subotom.

Montenegro Airlines je već ranije prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi, tako da se značaj posjete ITB-u ogleda i u daljem poboljšanju saradnje sa Njemačkom, koja predstavlja značajno tržište za Crnu Goru kada je u pitanju turizam. Sajam je prilika za organizovanje niza sastanaka sa predstavnicima njemačkih turističkih poslenika i potpisivanje aranžmana za narednu sezonu.

Pregled posljednjih vesti