Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines predstavlja svoju ponudu na 39. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

22. februar 2017.

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines predstaviće se na 39. međunarodnom sajmu turizma "ITTFA", koji će biti  održan u Beogradu od 23. do 26. februara  2017. godine. Kako je Crna Gora zemlja partner ovogodišnjeg sajma, Montenegro Airlines će se predstaviti u okviru cjelokupne  crnogorske turističke ponude, koja će biti predstavljena na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Pod sloganom "Uživajte na vreme", na Sajmu će se predstaviti veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, hotelijeri, turistički centri, međunarodni tur operatori. Prisustvo Montenegro Airlinesa je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima iz cijelog svijeta.

Za putnike sa tržišta Srbije, Montenegro Airines je pripremio posebu ponudu koja se odnosi na putovanja započeta u Beogradu. Za vrijeme trajanja Sajma, od 23. do 26. februara uključujući i navedene datume, cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta će iznositi 95 eura. Karte je moguće kupiti na Sajmu, u poslovnici Montenegro Airlinesa u Knez Mihajlovoj broj 23, kao i na Beogradskom aerodromu. Period u kojem se putovanja trebaju realizovati je od 26. februara do 30. aprila 2017. godine.

Montenegro Airlines će tokom ovogodišnjeg ljetnjeg reda letjenja imati do tri leta dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda, a najniža cijena povratne avio-karte sa svim taksama će iznositi 116,40 eura. Pored navedenog, očekuje se i pojačana frekvencija saobraćaja u 2017. godini, shodno potpisanim code-share ugovorima sa kompanijama Etihad Airways i Air Serbia, čime je putnicima  Montenegro Airlinesa  omogućena veća pogodnost i fleksibilnost kada putuju ka Abu Dabiju i daljim destinacijama, preko Beograda, uključujući i let ka Njujorku.

Pregled posljednjih vesti