Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines uvodi čarter letove iz Teherana

23. novembar 2017.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines danas je u Teheranu potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz Teherana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz. Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. godine, dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra 2018. godine u toku.

Poslovna radionica, čiji je osnovni cilj uspostavljanje kontakata između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran, kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana, održana je u organizaciji Montenegro Airlinesa i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Tokom radionice predstavnici nacionalnog avio-prevoznika prisutnima su predstavili flotu i ponudu za ljetnju turističku sezonu 2018. godine, dok je učesnike ispred Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozdravila direktorica Željka Radak Kukavičić koja je prisutne upoznala sa turističkom ponudom Crne Gore.

Ovom prilikom su održani brojni sastanci sa predstavnicima iranskih turoperatora kojih je bilo preko 70, a među kojima su bili: Aban Gashte Aseman, Arezoo Safar Parsian, Asia 2000, Golestan Ghods, Marco Polo, Holiday Travel, Aysan Parvaz,Isfahan Travel, Safar Doustan Gharn Ham Navaz, Hamoun Parvaz, Karvan Havayi, Mobin Parvaz Sivan, Nika Gasht, Padideh 81, Roma Parvaz, Salam Parvaz, Setare Donbale Dar, Takin Seir, Tatilat i brojni drugi. Osim turoperatora, na radionici su bili prisutni predstavnici turističkog udruženja Teherana, kao i predstavnici turističke privrede iz Crne Gore.

Workshop radionice ovog tipa se organizuju namjenski za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom što se pokazalo kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatorima sa emitivnih tržišta.

Pregled posljednjih vesti