Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines predstavio ponudu u Parizu

28. septembar 2017.

Montenegro Airlines se u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i ove godine predstavio na 39. Međunarodnom sajmu turizma IFT "Top Resa 2017" u Parizu. Ovaj prestižni međunarodni sajam je okupio veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, najveće svjetske avio-kompanije, kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

Predstavnici crnogorske avio-kompanije su na Sajmu definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur... Dokaz da za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom vlada veliko interesovanje je i dogovorena serija čarter letova za sljedeću godinu za francuski grad Brive.

Pored redovnog saobraćaja ka Parizu, Montenegro Airlines za sljedeću godinu najavljuje povećanje broja letova ka Lionu, destinaciji ka kojoj će saobraćati dva puta sedmično tokom ljetnje turističke sezone.

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines je od 01. aprila do 20. septembra 2017. godine zabilježila dobre komercijalne rezultate i prevezla 28.611 putnika sa francuskog tržišta i to: 25.074 putnika ka/iz Pariza i 3.537 ka/iz Liona. Ovaj rezultat postignut je sa flotom od 5 aviona. U periodu pred i post sezone Montenegro Airlines organizuje seriju čarter letova za Nant i Ajačo, čime ostvaruje jedan od strateških ciljeva nacionalne kompanije, kao generatora razvoja crnogorske turističke privrede, a to je povećanje broja putnika u periodu niske turističke sezone.

Pregled posljednjih vesti