Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines sedmi put obnovio IOSA sertifikat

31. januar 2018.

MA ispunjava najstrože standarde sigurnosti i bezbjednosti

Podgorica - Nacionalnoj avio-kompaniji Montenegro Airlines je zvanično uručen sedmi po redu IOSA sertifikat - dokaz o uspješnom ispunjenju 810 strogo postavljenih  sigurnosnih i bezbjednosnih standarda. Izdavanje ovog sertifikata uslijedilo je nakon kompleksne kontrole načina rada  kompanije od strane IATA-e (Međunarodne asocijacije vazdušnih avio-prevozilaca). IATA koja obuhvata oko 280 avio-kompanija  u 120 zemalja razvila je standard koji se zove IOSA (IATA Operational Safety Audit) odnosno program kontrole operativne sigurnosti i bezbjednosti, koji je međunarodno priznat i prihvaćen standard avijacije.

Ionako vrlo zahtjevna IOSA kontrola operativnih službi ovog puta je bila uzdignuta na još veći nivo jer je  odrađena uz superviziju inspektora IATA-e. IOSA standardi imaju za cilj podizanje stepena sigurnosti i bezbjednosti u cijeloj avio-industriji  i na njihovom razvijanju i unaprjeđenju se stalno radi.

Odrađena je kompleksna kontrola načina rada kompanije uključujući: sigurnost i bezbjednost saobraćaja, organizaciju kompanije, letačke poslove, kabinsko osoblje, operativni centar, letačku operativu, zemaljske poslove i robnu operativu.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je u posjedu IOSA sertifikata od 2006. godine. Kompanija koja jednom dobije ovako važan sertifikat, dužna je da se svake dvije godine podvrgne ovako rigoroznoj kontroli. Svako sljedeće obnavljanje sertifikata predstavlja dodatni izazov. Ispunjenje navedenih IOSA standarda je najbolja potvrda o kvalitetu, nivou poslovanja i vrijednosti Montenegro Airlinesa.

Dobijanje sertifikata je proizvod rada svih zaposlenih u kompaniji i dokaz da kompanija ispunjava najstrože standarde  sigurnosti i bezbjednosti i prati najsavremenije trendove u avijaciji.

Pregled posljednjih vesti