Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines predstavlja svoju ponudu na najvećoj turističkoj berzi u Evropi "ITB 2018" u Berlinu

07. mart 2018.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines predstavlja se na najposjećenijoj berzi svjetske turističke industrije "ITB 2018" u Berlinu.

Montenegro Airlines će se od 07. do 11. marta predstaviti u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Posjetioci Sajma, imaće priliku da dobiju sve informacije o ljetnjem redu letjenja MA za 2018. godinu i saobraćanju sa njemačkog tržišta.

Montenegro Airines će tokom ljetnje IATA sezone saobraćati ka Frankfurtu tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a u periodu od juna do oktobra će uvesti letove ponedjeljkom i četvrtkom. Cijena povratne karte već od 197 EUR.

Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu će biti 07. aprila, a ka ovoj destinaciji će se saobraćati dva puta sedmično i to: utorkom i subotom, dok će se u periodu visoke sezone od 05. jula do 06. septembra ka ovoj destinaciji uvesti i dodatni let četvrtkom. Cijena povratne karte već od 199 EUR.

Montenegro Airlines ove sezone uvodi i dvije nove direktne linije za Lajpcig i Minhen iz Tivta. Letovi će se obavljati dva puta sedmično četvrtkom i nedjeljom u periodu od 03. maja do 28. oktobra 2018. godine. Cijena povratne karte ka Minhenu i Lajpcigu je već od 185 EUR.

Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, i za Crnu Goru predstavlja značajno tržište kada je u pitanju turizam. Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi i tokom prošle godine kontinuirano i posvećeno radio na unapređenju avio dostupnosti naše zemlje sa Njemačkom. Rezultat toga je što će tokom ljetnje IATA sezone Crna Gora preko Montenegro Airlinesa biti povezana sa četiri njemačka grada, što će svakako uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta za ovu godinu.

Pregled posljednjih vesti