Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Profesionalna funkcija predsjedniku Odbora direktora

16. mart 2018.

Vanredna Skupština akcionara Montenegro Airlines AD donijela je odluku da funkcija predsjednika Odbora direktora sada bude profesionalna.

"Profesionalizacija tog mjesta je neophodnost u ovom trenutku. Kompaniji je potrebna posvećenost u punom kapacitetu, svakodnevni rad da Montenegro Airlines nastavi s pozitivnim trendovima i ostvari zacrtane ciljeve. Ako tražimo rezultate, ako se odgovornost za njihovo postizanje podrazumijeva, onda je nužno da predsjednik Odbora direktora bude profesionalno angažovan s punim radnim vremenom", rečeno je na Skupštini akcionara.

Skupština akcionara usvojila je i prečišćeni tekst Statuta Montenegro Airlines AD, koji sada predviđa mogućnost profesionalizacije funkcije predsjednika Odbora direktora, kao i odluku o utvđivanju naknada članovima Odbora direktora. Statutom je definisano da naknada predsjedniku Odbora direktora, za profesionalno obavljanje tog posla, može iznosti do tri prosječne zarade u Kompaniji, a Skupština akcionara je danas odlučila da ta naknada iznosi do dvije i po prosječne zarade.

Pregled posljednjih vesti