Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines počeo letjeti ka Lajpcigu i Minhenu

04. maj 2018.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines započeo je redovan saobraćaj ka novim destinacijama Lajpcigu i Minhenu, čime su još dva evropska grada dodata u ljetnju ponudu destinacija ka kojima će ove sezone saobraćati naš avio prevoznik.

Letovi ka ovim destinacijama obavljaće se dva puta sedmično i to četvrtkom i nedjeljom sve do 28. oktobra.

Predstavnici minhenskog aerodroma dočekali su prvu komercijalnu direktnu liniji Montenegro Airlinesa, kao i predstavnike nacionalne avio kompanije i NTO CG, nakon čega je upriličen koktel dobrodošlice.

Njemačko tržište je jedno od najvećih emitivnih tržišta sa preko 60 miliona turista godišnje, i za Crnu Goru predstavlja značajno tržište kada je u pitanju turizam. Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi i tokom prošle godine kontinuirano i posvećeno radio na unapređenju avio dostupnosti naše zemlje sa Njemačkom. Tokom ove ljetnje sezone Crna Gora će preko Montenegro Airlinesa biti povezana sa četiri njemačka grada (Frankfurt, Dizeldorf, Minhen i Lajpcig), što će svakako uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta za ovu godinu.

Podsjećamo, nacionalna avio-kompanija će ove sezone povezati Crnu Goru s 30 destinacija u 15 država Evrope.

Pregled posljednjih vesti