Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Obavještenje za fudbalske fanove FIFA 2018

10. maj 2018.

Obavještavaju se svi ljubitelji fudbala koji planiraju da putuju na FIFA Svjetski kup tokom juna i jula 2018.g. o načinu ulaska u Rusku Federaciju:

  1. Crnogorskim državljanima nije potrebna viza za ulazak u Rusiju, pod uslovom da validnost njihovog pasoša neće isteći najmanje tri mjeseca nakon planiranog povratka u Crnu Goru.
    U suprotnom, moraju se registrovati na www.fan-id.ru, nakon čega će im biti dozvoljen ulazak u zemlju sa FAN ID karticom u periodu od 4. juna do 15. jula 2018.
    Boravak u Ruskoj Federaciji sa FAN ID karticom biće omogućen do i zaključno sa 25.07.2018.
  2. Državljani zemalja kojima je potrebna viza za ulazak u Rusku Federaciju, mogu ulaziti u zemlju sa FAN ID karticom u štampanoj ili elektronskoj formi u periodu od 4. juna do 15. juna, tj. deset dana prije početka prve utakmice do dana održavanja finalne utakmice, dok povratak mora biti najkasnije do 25. jula.

Procedura za ukrcavanje sa FAN ID

Fudbalski fanovi koji planiraju boravak u Ruskoj Federaciji za vrijeme svjetskog prvenstva, moraju predstavniku avio kompanije prilikom check-in procedure, pokazati validan pasoš, avionsku kartu i plastificiranu FAN ID, elektronsku verziju FAN ID ili njenu odštampanu kopiju.

Pregled posljednjih vesti