Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Banjević predsjedavao "Maintenance Forumom"

27. maj 2018.

Izvršni direktor Montenegro Airlinesa Živko Banjević predsjedavao je Međunarodnim naučnim-stručnim skupom "Маintenance Forum 2018", koji se za vikend održao u Beogradu.

"Маintenance Forum" predstavlja vodeći forum za prezentaciju novih rezultata i mogućnosti u širikoj oblasti "Asset management", "Maintenance 4.0" (Industrija i održavanje 4.0), "Maintenance & Reliability fundamentals" (Osnove održavanja i pouzdanosti) i okuplja vodeće stručnjake iz oblasti mašinstva, saobraćaja, energetike, ekonomije, ekologije i kontrole kvaliteta. Forum takođe pruža priliku za susrete eminentnih privrednika iz regiona sa naučnicima, istraživačima i stručnjacima sa fakulteta.

U radu Foruma učestvovao je veliki broj stručnjaka, članova akademskih zajednica i predstavnika institucija iz cijelog svijeta: Engleske, Njemačke, Belgije, Rusije, Amerike, Kine, Kanade, zemalja regiona i drugih država.

Banjević je u svom izlaganju govorio o organizaciji rada i sistemu održavanja vazduhoplova u MA, posebo ističući da visokokvalitetan kadar i najstroži standardi koji se primjenjuju u MA putnicima garantuju konforno, sigurno i bezbjedno putovanje. On je, takođe, istakao izvanredne finansijske i komercijalne rezultate MA u prva četiri mjeseca ove godine i najavio uspješnu ljetnju sezonu, u kojoj će MA prevesti oko 360 hiljada putnika.

Forum se pokazao kao odlična prilika za susret akademske naučne zajednice i stručnjaka iz privrede koji se bave održavanjem tehničkih sistema kao i upravljanjem sredstava - "Asset Management". Učesnici Foruma su saglasni da treba raditi podizanju svijesti o značaju upravljanja održavanjem privrednih sistema i sredstava rada u svijetlu činjenice da digitalizacija omogućava veliki i brzi napredak, a da u mnogim zemljama se još nedovoljno ulaže u taj segment.

Pregled posljednjih vesti