Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

MA dočekao 500 hiljaditog putnika

21. septembar 2018.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines dočekao je 500 hiljaditog putnika u 2018. godini, Nemanju Kostića, koji je sa suprugom Milicom doputovao iz Ciriha u Podgoricu, letom YM 151.

Kostići su prije samog leta apgrejdovani iz ekonomske u biznis klasu i ne sumnjajući ništa, ali iznenađeni zbog promjene mjesta, poletjeli su za Podgoricu.

Tokom leta se obratio kapetan Draško Popović, koji je uz standardnu objavu saopštio da baš na tom letu sjedi 500 hiljaditi putnik! Prozvavši g. Kostića, kabinsko osoblje je prišlo i čestitalo mu, uz otvaranje i serviranje šampanjca svim putnicima. Kostići nijesu krili iznenađenost i zadovoljstvo.

500 hiljaditog putnika su dočekali izvršni direktor MA Živko Banjević i komercijalni direktor Dragan Popović. Izvršni direktor je tom prilikom pozdravio jubilarnog putnika i uručio mu poklon vaučer, vikend aranžman za dvije osobe, za destinaciju po želji od ukupno pet iz ponude MA.

"Danas smo imali čast i zadovoljstvo da pozdravimo 500 hiljaditog putnika od početka godine do danas, na letovima Montenegro Airlinesa. Pola miliona putnika, za manje od 9 mjeseci, u uslovima izražene konkurencije, predstvalja veliki uspjeh za Montenegro Airlines i turističku privredu Crne Gore. Današnji svečani događaj ujedno predstavlja i odličan uvod u godinu proslavljanja četvrt vijeka postojanja nacionalne avio- kompanije", istakao je Banjević.

Komercijalni direktor Dragan Popović osvrnuo se na rekordne rezultate kompanije za proteklih 8 mjeseci i naglasio da je ovaj uspjeh ostvaren i pored sve veće konkurencije na tržištu, gdje posluje oko 45 drugih avio prevoznika, gdje je MA imao učešće u ukupnom broju prevezenih putnika na oba crnogorska aerodroma preko 25%.

Do kraja godine Montenegro Airlines planira da preveze oko 620 hiljada putnika u sve 3 kategorije saobraćaja.

Pregled posljednjih vesti