Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines predstavlja ponudu u Parizu

27. septembar 2018.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines i ove godine predstavlja svoju ponudu na 40. Međunarodnom sajmu turizma IFT "Top Resa 2018" u Parizu, od 25. do 28. septembra, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore. Ovaj prestižni međunarodni sajam okupio je veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, najveće svjetske avio-kompanije, kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

U delegaciji MA su predsjednik Odbora direktora Nikola Vukićević, komercijalni direktor Dragan Popović, pomoćnik komercijalnog direktora Dejan Pižurica, kao i predstavnica kompanije u Parizu Dijana Pelinković.
Predstavnici naše kompanije na sajmu su definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur…

Rezultati na francuskom tržištu za prvih 9 mjeseci 2018. godine su zadovoljavajući: na rutama iz Podgorice i Tivta za Pariz za 9 mjeseci je prevezeno u redovnom saobraćaju 29.000 putnika, uz povećan faktor popunjenosti putničke kabine i sa 34 leta manje nego prethodne godine.Takođe, u redovnom saobraćaju na letovima iz Podgorice za Lion je prevezeno 6.500 putnika, što je rast od 83% u odnosu na isti period prethodne godine kada je prevezeno 3.500 putnika na 82% više letova nego prethodne godine.

Osim letova u redovnom saobraćaju, obavili smo i serije čarter letova ka Briveu u maju i junu, a u oktobru nas očekuje realizacija letova za Marsej i Lion.

Kada je riječ o narednoj sezoni, plan je da u redovnom saobraćaju ostvarimo isti broj letova ka Parizu (iz Podgorice i Tivta), dok za Lion očekujemo porast, budući da će se ranije započeti letovi dva puta nedjeljno, nego što je bio slučaj u ovoj godini.

U čarter saobraćaju je pri kraju realizacija dogovora za letove ka 6 destinacija u predsezoni, od aprila do juna 2019.godine, u mini serijama letova, ka La Roshelu, Renu, Dovilu, Liježu, Briveu i Nantu.

Sastanci sa brojnim agencijama i touroperatorima pokazuju da je interesovanje za Crnom Gorom i dalje rastuće, a da nacionalna avio-kompanija ima dobar proizvod, i pored jake konkurencije low cost i čarter prevoznika.

Pregled posljednjih vesti