Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines dobitnik "BRAND LEADER AWARD 2018"

04. oktobar 2018.

Nacionalna avio kompanija Montenegro Airlines dobitnik je BRAND LEADER AWARD 2018 na 8. Biznis konferenciji "Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2018", koja je održana juče u Sava centru u Beogradu .

Na Biznis konferenciji SEET 2018 tradicionalno se okupilo više od 400 delegata iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope, među kojima su bili visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, direktori nacionalnih turističkih organizacija, obrazovnih i javnih institucija, kao i donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma i relevantnih industrija.

Fokus 8. Biznis konferencije SEET 2018 bio je na prepoznavanju novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, novih oblika povezivanja i pozicioniranja regiona, kao jedinstvenog turističkog tržišta, sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

Montenegro Airlines učestvovao je i u programu, prezentujući rekordne rezultate iz 2018. godine, kao i novi način optimizacije poslovanja na panel raspravi o inovativnosti i kreiranju novih vrijednosti na Hospitality i Travel tržištu.

Na konferenciji zaključeno je da se potencijal za povećanje prihoda turističke privrede u Regionu kroz održivi rast i konkurentnost ogleda u unapređenju turističke infrastrukture, jačanju turističkih kapaciteta, isticanju gostoljubivosti lokalnog stanovništva, podsticanju svijesti o potrebi očuvanja autohtonih vrijednosti uz optimalnu valorizaciju prirodne i kulturno-istorijske baštine, zaštiti okoline i sistemskom unapređenju asortimana i kvaliteta ukupne turističke ponude Regiona kao cjeline.

Mass Media International i Stručni kolegijum 8. Biznis Konferencije "Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2018", na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, donio je odluku da najzaslužnijim pojedincima, kompanijama i medijima dodijeli BRAND LEADER AWARD 2018, među kojima se našla i naša kompanija.

Nagradu je primila direktorka Montenegro Airlines-a u Beogradu Snežana Mićović, koja je istakla da je priznanje stiglo u pravo vrijeme u godini u kojoj kompanija niže rekorde i da je sjajan podstrek u planiranju nove turističke sezone, u kojoj se proslavlja četvrt vijeka kompanije.

Pregled posljednjih vesti