Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Zimski red letjenja za sezonu 2018/2019. godine

16. oktobar 2018.

Nakon više nego uspješno završene ljetnje sezone i ostvarenih rekordnih rezultata za prvih devet mjeseci 2018. godine, nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines prelazi na zimski red letjenja. Ovaj raspored saobraćanja će važiti od 28. oktobra 2018. godine do 30. marta 2019. godine.

Montenegro Airlines svojim putnicima omogućava povezanost sa glavnim evropskim centrima tokom čitave godine. Tokom zimske sezone Montenegro Airlines ima direktne letove do Beograda, Ljubljane, Beča, Frankfurta, Ciriha, Rima, Pariza i Moskve. U periodu oko novogodišnjih i božićnih praznika, kada je i najveća tražnja, MA uvodi i dodatne letove.

Tako će se letovi iz Podgorice za Beograd obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja putnika petkom i tri puta dnevno. Iz Tivta za Beograd avioni MA će saobraćati jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno.

Tokom zime avioni nacionalne avio-kompanije će saobraćati četiri puta sedmično za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Sa prijestonicom Austrije Crna Gora je svakodnevno povezana čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa će letjeti do Beča ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će svim danima osim srijedom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa.

Što se tiče ostalih destinacija, avioni Montenegro Airlinesa će letjeti dva puta sedmično za Frankfurt: srijedom i nedjeljom, dok treću nedjeljnu rotaciju MA uvodi petkom u periodu od 14. decembra 2018. do 11. januara 2019. godine. Ka Cirihu će letovi biti tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom.

Kada je u pitanju Rim, avioni Montenegro Airlinesa će saobraćati utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi srijedom, četvrtkom i subotom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia.

Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta sedmično iz Podgorice: utorkom i subotom, a treću nedjeljnu rotaciju MA će uvesti četvrtkom u periodu od 13. decembra 2018. do 10. januara 2019. godine.

Ka Moskvi avioni Montenegro Airlinesa će letjeti dva puta sedmično iz Tivta i to: srijedom i nedjeljom, uz dodatne letove oko novogodišnjih i božićnih praznika.

Tokom zimske sezone Montenegro Airlines će obavljati i ugovorene serije čarter letova. Osim ka destinacijama u Italiji (Bari i Napulj), tokom novembra Montenegro Airines će imati i letove za Helsinki i Oslo.

Nacionalni avio-prevoznik sadržajnim redom letjenja omogućuje konekcije iz Podgorice i Tivta tokom čitave godine prema većim evropskim destinacijama čime opslužuje turističku privredu Crne Gore, obezbjeđujući putnicima sigurno, udobno i bezbjedno putovanje.

Pregled posljednjih vesti