Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Iznanađenja za putnike u čast 24. rođendana Montenegro Airlinesa

24. oktobar 2018.

Dragi putnici, danas slavimo rođendan vaše i naše kompanije Montenegro Airlines. U to ime tokom cijelog dana za sve karte izdate u našim poslovnicama i putem Call centra NEĆE SE NAPLAĆIVATI REZERVACIONA TAKSA! Ovo važi za sve destinacije, kao i za karte na akciji, ukoliko sadrže rezervacione takse. Za sva pitanja i nedoumice molimo vas da pozovete naš Call centar na broj 19804.

U čast rođendana zaposleni u MA juče su simbolično donirali krv. Ova akcija bila je najjednostavniji i najbezbolniji način da nekome produžimo život i omogućimo da slavi još mnogo rođendana. Kao društveno odgovorna kompanijama, MA će u ime slavlja obaviti konkretnu donaciju o kojoj ćete takođe biti obaviješteni uskoro.

Upravo zahvaljujući vašem povjerenju i lojalnosti koje ste nam ukazivali u minule 24 godine, Montenegro Airlines je postala prepoznatljiv brend i lider u regionu. Ponosni smo na rekordne rezultate postignute u ovoj godini, a do kojih smo uspjeli doći zahvaljujući upravo vama.

Budite u toku - letite Montenegro Airlinesom!

Ugodan let i neka slavlje počne!

Pregled posljednjih vesti