Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Sa novim uniformama u Novu godinu!

03. januar 2019.

Kabinsko osoblje crnogorske nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines zablistalo je u Novoj godini u novim uniformama! Prvog januara 2019. godine simbolično su prvi put  poletjeli u sjajnim kreacijama, na kojima se temeljno radilo u prethodnom periodu.

U godini u kojoj je crnogorska avio-kompanija oborila sve komercijalne rekorde, koji su sjajan uvod u proslavu četvrt vijeka postojanja, ideja je bila da se osvježi vizuelni identitet ljudi koji su u 2018. godini dočekali i otpratili više putnika nego što Crna Gora ima stanovnika!

Kabinska posada MA, već nadaleko poznata kao estetski brilijantna, dobila je nove uniforme i kapute, koje u prigodnim detaljima izdvajaju činove i iskustvo u radu, u skladu sa evropskim standardima. 

Vuna, pamuk i svila, teget boja kao boja kompanije i crnogorski zlatni vez, preuzet sa crnogorske narodne nošnje – glavne su karakteristike modela, kojima je kreator Boris Ćalić i više nego zadovoljan. 

-  Ideja projekta novog vizuelnog indetiteta Montenegro Airlinesa je bila da se pokaže bogastvo i ljepota našeg nacionalnog kostima  na jedan moderan i pročišćen način, koji je u skladu sa mojom estetikom: čiste linije i strogi  kroj koji prati liniju tijela bez suvišnih detalja. Teget boja savršeno se uklopila sa zlatnim vezom koji je preuzet iz crnogorske narodne nošnje, što je bio pun pogodak, jer upravo kabinsko osoblje MA je prvi susret putnika sa kulturom naše zemlje, te sam želio da taj prvi kontakt upravo prikaže kulturno bogastvo i izvanrednu estetiku koju naša zemlja ima - istakao je Ćalić.

Pregled posljednjih vesti