Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines na Međunarodnom sajmu u Beogradu predstavio ponudu za 2019. godinu i rekordne rezultate poslovanja

22. februar 2019.

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines tradicionalno se i ove godine predstavlja u sklopu cjelokupne ponude Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na 41. Međunarodnom sajmu u Beogradu.

Kao i uvijek kada je u pitanju sajamska prezentacija Montenegro Airlinesa u Beogradu, posjetiocima sajma ponuđena je i cijena povratne karte za letove nacionalne avio-kompanije iz Beograda do Podgorice ili Tivta od samo 99,40 eura. Period kupovine je od 21. do 24. februara, a period putovanja od 22. februara do 15. oktobra 2019. godine. Navedena cijena važi samo za putovanja započeta u Beogradu. Na ovaj način Montenegro Airlines želi da zahvali na izvanrednom odnosu i poslovanju koje ostvarujemo sa tržištem Srbije.

Predstavljajući ponudu i rezultate poslovanja Montenegro Airlinesa na Međunarodnom sajmu u Beogradu, izvršni direktor Živko Banjević je kazao da je protekla, 2018. godina, rekordna u poslovanju nacionalne avio kompanije.

"Tokom 2018. godine, Montenegro Airlines je prevezao više od 644 hiljade putnika, što predstavlja rekordni rezultat poslovanja koji je za 63 hiljade do 88 hiljada putnika bolji u odnosu na rezultate ostvarene za posljednjih pet godina. Prosječna popunjenost putničke kabine tokom 2018. godine iznosila je 70 odsto i na istorijskom je maksimumu", kazao je Banjević.

Rekordne rezultate, naglasio je on, Montenegro Airlines ostvario je i na letovima iz/ka Beograda.

"Nacionalna avio kompanija je tokom prošle godine prevezla 277.590 putnika, što je za 16.728 ili 6,41 odsto više u odnosu na 2017. godinu. U očekivanju još boljih rezultata sa tržištem Srbije u 2019. godini, a tokom ljetnje sezone, avioni Montenegro Airlinesa će ka/iz Beograda letjeti i do 7 puta dnevno i to iz Podgorice do 3, a iz Tivta do 4 puta. Tome će doprinijeti i pojačanje u floti, šesti avion, BOEING 737-300, sa 142 sjedišta koji ćemo zakupiti od Bluair kompanije", zaključio je Banjević.

Pregled posljednjih vesti