Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines učestvovao u poslovnoj radionici za turoperatore u Parizu

14. jun 2019.

Montenegro Airlines je u okviru aktivnosti na unapređenju prodaje na tržištu Francuske učestvovao u poslovnoj radionici za turoperatore i predstavnike turističke privrede. U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u srijedu 12. juna, u Parizu je pored poslovne radionice održana i pres konferencija "Crna Gora - više od ljetnje destinacije".

Predstavnik Montenegro Airlinesa, Route manager za tržište Zapadne Evrope i Skandinavije, Milena Koprivica, održala je brojne sastanke sa francuskim turoperatorima i agencijama. Cilj sastanaka je bio ugovaranje saradnje na planu organizovanog dolaska francuskih turista. Većina agencija i turoperatora koji su se okupili na radionici do sada u svojim katalozima nisu uvrstili Crnu Goru. Očekujemo da će radionica rezultirati novim ugovorima, a time i većim brojem turista sa tržišta Zapadne Evrope.

U okviru radionice predstavljena je aktuelna turistička ponuda Crne Gore, s akcentom na ponude u periodu van glavne turističke sezone. U tom smislu Montenegro Airlines daje svoj puni doprinos stavljajući svoje kapacitete na raspolaganje turističkoj privredi. MA saobraća ka Parizu tokom cijele godine, dok ka Lionu obavlja letove u periodu od aprila do oktobra.

Pregled posljednjih vesti