Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Promotivne cijene za rani buking do kraja februara 2020. godine

30. januar 2020.

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines nastavlja sa specijalnom promotivnom kampanjom za rane rezervacije. U okviru ove akcije MA putnicima nudi atraktivne cijene koje se odnose na ljetnji red letjenja 2020. godine. Karte se mogu kupiti do 29. februara, a putovanje je potrebno realizovati od 1. maja do 30. septembra 2020. godine.

Cijene povratnih karata u okviru ove akcije sa svim taksama, kreću se od 119 eura za Beograd i Ljubljanu do 294 eura za St. Peterburg. 

Akcijom su obuhvaćene sve destinacije Montenegro Airlinesa, a odnosi se i na putovanja započeta u inostranstvu. Maksimalan boravak za sve destinacije je 30 dana, uz mogućnost doplate od 20 eura  za duži boravak. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom Call centra + 19804, ili + 381 20 228 187 za pozive iz inostranstva ili putem veb sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod autorizovanih agencija u zemlji i inostranstvu najkasnije tri dana od dana rezervisanja.

Pregled posljednjih vesti