Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Montenegro Airlines otkazao sve letove

16. mart 2020.

Povodom situacije globalnog širenja korona virusa, a nakon sjednice Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, Montenegro Airlines objavljuje da su svi letovi nacionalnog avio-prevoznika otkazani zaključno sa 01. aprilom 2020. godine.

Navedeno se odnosi na sve planirane letove počev od danas popodne, 16. marta 2020. godine.

Svi naši putnici mogu se detaljnije o svemu informisati na oficijelnom sajtu nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines www.montenegroairlines.com, putem kol-centra i poslovnica Montenegro Airlinesa i/ili preko prodajnih agencija.

Montenegro Airlines, crnogorska nacionalna avio-kompanija, intenzivno prati situaciju koja se tiče korona virusa te implementira sve naredbe i preporuke relevantnih zdravstvenih institucija, Ministarstva zdravlja Crne Gore, Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Svjetske zdravstvene organizacije SZO, Evropske Agencije za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) kao i Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz IATA.

Kompanija, takođe, preduzima sve neophodne mjere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima. Kao i uvjek, bezbjednost i sigurnost naših putnika i članova posade je na prvom mjestu.

Pregled posljednjih vesti