Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Program

Vision Team je program za lojalne putnike Montenegro Airlinesa u kom je, adekvatno nivou članstva, tj. nivou korištenja usluga Montenegro Airlinesa, obezbijeđen program određenih privilegija. Učlanjenjem potpisujete ugovor sa Montenegro Airlines-om.

Ukoliko ste član Vision Team-a svaki put kad kupite kartu za let Montenegro Airlinesa i obavite taj let, zarađujete milje. U zavisnosti od toga koliko ste platili kartu, dobijate određeni broj milja, koje će biti dodate na Vaš VisionPass račun. VisionPass račun se kreira čim obavite prvi let i tada se upisuju prve milje na Vaš račun.

Poštovani putnici,
od 01. oktobra 2013. godine Montenegro Airlines startuje sa izmijenjenim obračunom milja u Vision team sistemu čime će program biti još bliži vama, u nadi da ćete iskoristiti sve njegove povoljnosti.

Glavni benifiti ovog programa su učlanjivanje članova porodice (osim beba do 2. godine), besplatne karte nakon što se iskoristi određeni broj karata (zavisno od destinacije i klase u kojoj se putuje), dodatni prtljag, besplatni upgrade za nagradnu kartu itd.

Posebno se povoljnosti odnose na putnike iz Republike Srbije, gdje je potpuno promijenjen obračun milja na relacijama Republika Srbija-Crna Gora-Evropa tako da sada putnici mogu ostvariti pravo na besplatnu kartu.

U rublici SAKUPLJANJE MILJA možete vidjeti tabelu koja prikazuje iznos milja po tarifama, iznos milja potrebnih za gratis kartu po destinacijama i broj karata potrebnih za ostvarenje prava na kartu.

Nadamo se da cete sada jos češće putovati Montenegro Airlines-om i koristiti sve prednosti ovog programa.

Montenegro Airlines - Vama na usluzi!