Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Obavještenje za putnike povodom obustave saobraćaja

Poštovani putnici,

Neizmjerno nam je žao što ste se našli u ovakvoj situaciji. Kako su, kao posljedica najskorijih dešavanja sa kojima ste upoznati iz medija, poslije 26 godina, avioni naše kompanije prizemljeni, a planirani letovi otkazani, u obavezi smo da vam se na ovaj način obratimo i pokušamo da bar u određenoj mjeri pojasnimo situaciju u kojoj se svi trenutno nalazimo.

Za nas je ovako radikalna odluka Vlade Crne Gore ipak bila neočekivana te nismo bili u mogućnosti da pravovremeno obustavimo prodaju i otkažemo letove, kako bismo bar donekle zaštitili putnike koji planiraju da kupe karte, kao i one koji ih već imaju. Već sljedećeg dana uslijedila je blokada računa od Poreske uprave. Nijesmo imali mogućnosti niti vremena da primijenimo proceduru zbrinjavanja putnika do krajnje destinacije, drugom rutom i drugom avio-kompanijom, što je inače procedura u slučajevima otkaza letova. Kompanija od petka 25. decembra nema sredstava na računu  kojima bi mogla izvršiti refundaciju bilo koje kupljene, a neiskorišćene karte. Dodatno, partnerske kompanije su donijele odluku da ne prihvataju putnike sa našim kartama na svojim letovima, tako da tzv. involuntary reruting procedura ne može biti primijenjena.

U potpunosti razumijemo nezadovoljstvo i negativne reakcije koje se tiču trenutnog stanja i činimo sve da dobijemo mogućnost i priliku da zbrinemo putnike na način koji je propisan pravilima u avio-saobraćaju. Liste putnika sa otkazanih letova su sačuvane, pa se nadamo da će kompanija u narednom periodu biti u mogućnosti da vam ponudi zamjenu za druge datume ili refundaciju. Time smo nažalost po prvi put za 23 letačke godine iznevjerili vaše povjerenje. Kompanija razumije i saosjeća sa svim putnicima kojima je ovo izazvalo ogromne neprijatnosti i štetu.

Uz izvinjenje, zahvaljujemo se na razumijevanju i nadamo se skorom rješenju ove teške situacije za sve nas.

Vaš Montenegro Airlines