Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Zimski red letjenja Montenegro Airlinesa za sezonu 2019/2020. godine

25. oktobar 2019.

Zimski red letjenja nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines počinje 27. oktobra 2019. godine i važiće do 28. marta naredne.

Montenegro Airlines planira da tokom predstojećeg zimskog perioda poveća broj letova u odnosu na prošlu godinu i to u dijelu uvođenja dvije dodatne rotacije za Ljubljanu, ponedjeljkom i četvrtkom.

Što se tiče ostalih redovnih avionskih linija ka kojima saobraća MA tokom cijele godine, neće biti značajnijih izmjena, ako se izuzme period oko novogodišnjih i božićnih praznika kada se zbog povećane potražnje uvode dodatne rotacije.

Tokom zimske sezone Montenegro Airlines će i dalje imati direktne letove do Beograda, Beča, Ljubljane, Moskve, Rima, Frankfurta, Pariza i Ciriha.

Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, sem petkom kada se saobraća tri puta. Iz Tivta za Beograd naši avioni će letjeti jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta.

Sa glavnim gradom Austrije Crna Gora će biti svakodnevno povezana, a Italije svim danima osim ponedjeljkom čemu doprinosi saradnja sa kod-šer partnerima kompanijama Austrian Airlines i Alitalia.

Avioni Montenegro Airlinesa će saobraćati i dva puta sedmično za Frankfurt, Pariz i Moskvu uz uvođenje dodatnih letova u periodu od sredine decembra ove godine do sredine januara naredne. Ka Cirihu će MA saobraćati tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a tokom zimske sezone obavljaće se i ugovorene serije čarter letova ka Bariju i Napulju.

Pregled posljednjih vesti