Montenegro Airlines

Rezervacije

Red letenja

Status putovanja

Hoteli

Check in
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
Multisegment letovi
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Informacije o produženju milja

Pandemija korona virusa poremetila je cjelokupan svjetski saobraćaj, a mnoge države su uvele zabranu putovanja i komercijalnog avio-saobraćaja.

Sa razumijevanjem da je pomenuto u velikoj mjeri uticalo na planove za putovanja, ali će potencijalno uticati i na putovanja i u narednih par mjeseci, odlučili smo da produžimo privilegije članstva naših stalnih putnika u Vision programu za sakupljanje milja.

Svim putnicima kojima sakupljene milje ističu ili su istekle u periodu od 1. marta do kraja 2020. godine, period važenja biće produžen na godinu dana.

Takođe, svim putnicima čiji Silver ili Gold status članstva ističe u navedenom periodu (1. mart - 31. decembra), a nijesu bili u mogućnosti sakupiti dovoljan broj milja da se isti obnovi, status će biti automatski obnovljen na godinu dana.

Nije neophodno prijaviti se za produženje, već će statusi i milje biti produženi po isticanju.

Na ovaj način nastojimo da doprinesemo ublažavanju nastalih okolnosti i omogućimo da naši stalni putnici bez brige svoje milje koriste za buduća putovanja uz iste benefite.

Montenegro Airlines stremi da sa maksimalnom pažnjom i brigom učini da svaki naš let za putnike bude ugodno iskustvo.

Zajedno letimo, zajedno pobjeđujemo.