Montenegro Airlines

Бронирование

Расписание рейсов

Статус поездки

Гостиницы

Check in
больше вариантов
закрыть
Бронирование
Туда-обратно
В одну сторону
Стыковочные рейсы
+
Взрослые
>12 г.
+
Дети
2-11 г.
+
Младенцы
<2 г.
Поиск отеля подходящий тебе
Booking.com

Онлайн регистрация на рейс производиться с 48 до 2 часов до вылета. Онлайн регистрация в настоящее время доступна только на рейсы из Подгорицы и Тивата.
Подробную информацию о мерах въезда для отдельных стран можно найти здесь.

Информация о продлении миль

Pandemija korona virusa poremetila je cjelokupan svjetski saobraćaj, a mnoge države su uvele zabranu putovanja i komercijalnog avio-saobraćaja.

Sa razumijevanjem da je pomenuto u velikoj mjeri uticalo na planove za putovanja, ali će potencijalno uticati i na putovanja i u narednih par mjeseci, odlučili smo da produžimo privilegije članstva naših stalnih putnika u Vision programu za sakupljanje milja.

Svim putnicima kojima sakupljene milje ističu ili su istekle u periodu od 1. marta do kraja 2020. godine, period važenja biće produžen na godinu dana.

Takođe, svim putnicima čiji Silver ili Gold status članstva ističe u navedenom periodu (1. mart - 31. decembra), a nijesu bili u mogućnosti sakupiti dovoljan broj milja da se isti obnovi, status će biti automatski obnovljen na godinu dana.

Nije neophodno prijaviti se za produženje, već će statusi i milje biti produženi po isticanju.

Na ovaj način nastojimo da doprinesemo ublažavanju nastalih okolnosti i omogućimo da naši stalni putnici bez brige svoje milje koriste za buduća putovanja uz iste benefite.

Montenegro Airlines stremi da sa maksimalnom pažnjom i brigom učini da svaki naš let za putnike bude ugodno iskustvo.

Zajedno letimo, zajedno pobjeđujemo.