Montenegro Airlines

Бронирование

Расписание рейсов

Статус поездки

Гостиницы

Check in
больше вариантов
закрыть
Бронирование
Туда-обратно
В одну сторону
Стыковочные рейсы
+
Взрослые
>12 г.
+
Дети
2-11 г.
+
Младенцы
<2 г.
Поиск отеля подходящий тебе
Booking.com

Онлайн регистрация на рейс производиться с 48 до 2 часов до вылета. Онлайн регистрация в настоящее время доступна только на рейсы из Подгорицы и Тивата.
Подробную информацию о мерах въезда для отдельных стран можно найти здесь.

Копенгаген

Копенгаген - Montenegro Airlines

Телефоны:

  • 19804 - Информация, бронирование, продажа билетов
  • + 382 20 228 187 - Для международных звонков

e-mail:

Копенгаген - TAL Aviation (GSA)

Aдрес:

  • Kanalvägen 16 194 61 Upplands Väsby, Sweden

Телефоны:

  • + 46 8 590000090

e-mail:

 

Poštovani putnici,
sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da Montenegro Airlines, nacionalna avio-kompanija Crne Gore, nakon komercijalnog prekida rada uslovljenog pandemijom COVID-19, postupno obnavlja saobraćaj. Redovan saobraćaj smo obnovili sljedećim redosljedom: Ljubljana 12. juna, Frankfurt 14. juna, Beč 15. juna, Pariz 16. juna, Cirih 17. juna, Diseldorf 20. juna, Kopenhagen 20. juna, Hanover 21. juna, London 24. jula, Lion 25. jula, Rim 14. avgusta, Beograd 19. avgusta.

Naš tim neumorno radi na održavanju najviših higijenskih standarda i primjeni svih neophodnih mjera bezbjednosti, a sve mjere su usklađene sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Agencije za civilno vazduhoplovstvo, kao i Evropske agencije za vazduhoplovnu sigurnost (EASA). Bezbjednost putnika i posade je uvjek naš prioritet.

*Napomena

Red letenja zavisi od odluka i smjernica Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore, domaćih, stranih i međunarodnih tijela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmjena ograničenja putovanja u državama ka kojima saobraćamo, pa vas molimo da za informacije o redu letenja, rezervacije i kupovinu karata pozovete

  • Call centar + 19804,
  • Za pozive iz inostranstva + 382 20 22 81 87

e-mail: booking@montenegroairlines.com

Vaš Montenegro Airlines

 

Uputstva za ulazak u Dansku

30. oktobar 2020.

Strancima ulazak u Dansku nije dozvoljen, osim ako imaju opravdan razlog za to.

Lica koja dolaze iz "visoko rizičnih" zemalja moraju imati dokaz o negativnom testu na Covid 19, dobijenom ne više od 72 sata prije prelaska granice. Ovo se odnosi na rezidente u visoko rizičnim zemljama kojima je dozvoljen ulazak u Dansku, tj. na lica koja ulaze u Dansku u opravdane svrhe, uključujući i posao.

Neki izuzeci od navedenog biće objavljeni na sajtu: https://coronasmitte.dk/en/entry-into-denmark.

Radnici na graničnim prelazima biće pažljivije kontrolisani, i biće povećana pažnja na smještaju radnika na graničnim prelazima kako bi se spriječio rizik od infekcije I dalje širenje iste.

Uslovi ulaska mogu se provjeriti na https://politi.dk/en/coronavirus-in-denmark pod naslovom: If you are travelling to or from Denmark. Za pitanja u vezi sa time šta se smatra opravdanim, možete pozvati specijalnu liniju danske policije koja je otvorena radnim danima od 08:00 h do 16:00 h i vikendom i praznicima od 09:00 h do 14:00 h, na broj +45 7020 6044.

Za državljane Njemačke i skandinavskih zemalja važe posebni uslovi i takođe se mogu naći na gore datom linku.

Na linku u nastavku se nalazi lista EU/ Šengen/ UK visoko rizičnih zemalja (crvena i siva): https://bm.dk/media/15123/bilag-1-inddeling-af-lande-efter-kriterier-i-raadshenstilling.pdf

Mjere se takođe odnose i na sve zemlje van EU/ Šengen/ UK, izuzev: Australija, Japan, Novi Zeland, Korea, Tajland, Singapur i Urugvaj.

Kako veliki broj putnika za Kopenhagen nastavlja putovanje za Švedsku, za crnogorske rezidente i državljane koji borave u Crnoj Gori je od 4. jula dozvoljen ulazak u tu zemlju.

Preporučujemo da prije putovanja sve informacije provjerite i na zvaničnom sajtu švedskih vlasti https://polisen.se/en/the-swedish-police/the-coronavirus-and-the-swedish-police/travel-to-and-from-sweden. Kao što je navedeno na sajtu, ocjena ispunjavanja kriterijuma će se ažurirati svake dvije sedmice.

Takođe, Crna Gora je otvorila svoje granice za rezidente/ državljane zemalja EU, pa i Švedske, i to važi od 6. jula:

Više informacije možete pronaći na:

Napomena*: Prilikom ulaska u bilo koju od zemalja posmatra se država čije je lice rezident, a ne država čiji je državljanin ako nije riječ o istoj državi.