Montenegro Airlines

Бронирование

Расписание рейсов

Статус поездки

Гостиницы

Check in
больше вариантов
закрыть
Бронирование
Туда-обратно
В одну сторону
Стыковочные рейсы
+
Взрослые
>12 г.
+
Дети
2-11 г.
+
Младенцы
<2 г.
Поиск отеля подходящий тебе
Booking.com

Онлайн регистрация на рейс производиться с 48 до 2 часов до вылета. Онлайн регистрация в настоящее время доступна только на рейсы из Подгорицы и Тивата.
Подробную информацию о мерах въезда для отдельных стран можно найти здесь.

Париж

Париж - Montenegro Airlines - Представительство

Адрес:

 • 120, avenue Des Champs Elyseés, 75008 Paris, France

Телефон:

 • + 33 1 42 25 08 69

Факс:

 • + 33 1 42 25 08 71

e-mail:

 

Poštovani putnici,
sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da Montenegro Airlines, nacionalna avio-kompanija Crne Gore, nakon komercijalnog prekida rada uslovljenog pandemijom COVID-19, postupno obnavlja saobraćaj. Redovan saobraćaj smo obnovili sljedećim redosljedom: Ljubljana 12. juna, Frankfurt 14. juna, Beč 15. juna, Pariz 16. juna, Cirih 17. juna, Diseldorf 20. juna, Kopenhagen 20. juna, Hanover 21. juna, London 24. jula, Lion 25. jula, Rim 14. avgusta, Beograd 19. avgusta.

Naš tim neumorno radi na održavanju najviših higijenskih standarda i primjeni svih neophodnih mjera bezbjednosti, a sve mjere su usklađene sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Agencije za civilno vazduhoplovstvo, kao i Evropske agencije za vazduhoplovnu sigurnost (EASA). Bezbjednost putnika i posade je uvjek naš prioritet.

*Napomena

Red letenja zavisi od odluka i smjernica Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore, domaćih, stranih i međunarodnih tijela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmjena ograničenja putovanja u državama ka kojima saobraćamo, pa vas molimo da za informacije o redu letenja, rezervacije i kupovinu karata pozovete

 • Call centar + 19804,
 • Za pozive iz inostranstva + 382 20 22 81 87

e-mail: booking@montenegroairlines.com

Vaš Montenegro Airlines

 

Uputstva za ulazak u Francusku

30. oktobar 2020.

Svim putnicima starijim od 11 godina koji dolaze avionom iz Crne Gore biće zatraženo da po izlasku iz aviona pokažu negativan PCR test na korona virus koji ne smije biti stariji od 72 časa. Savjetujemo da test uradite prije dolaska u Republiku Francusku. Ukoliko niste u mogućnosti uraditi test prije putovanja, testiranje će se obaviti na graničnom prelazu.Takođe, uveden je i karantin, odnosno, dozvoljeno je sat vremena napuštanja mjesta stanovanja u prečniku od 1 km. Odgovore na dodatna pitanja u vezi sa testiranjem moguće je dobiti pozivom na "zeleni broj" Ministarstva zdravlja 0800 130 000.

www.diplomatie.gouv.fr/conseils-aux-voyageurs/conseils-par-pays-destination/montenegro

Podsjećamo da je i dalje na snazi preporuka Savjeta EU koju je prihvatila i Francuska, prema kojoj je od 16. jula zabranjen ulazak državljana Crne Gore koji nemaju boravak u EU.

Ulazak u Francusku dozvoljen je bez ograničenja samo sljedećim kategorijama putnika:

 • Francuski državljani, u pratnji supružnika i djece;
 • Državljani Evropske Unije, kao i Andore, Ujedinjenog kraljevstva, Islanda, Lihtenštajna, Monaka, Norveške, San Marina, Švajcarske i Svete Stolice, sa prebivalištem u Francuskoj ili koji tranzitiraju kroz Francusku da stignu do njihove zemlje porijekla ili primarnog boravišta, praćeni sa supružnicima i djecom;
 • Državljani trećih država, koji posjeduju francusku ili boravišnu dozvolu neke od zemalja Evropske unije ili validnu vizu za dugoročni boravak, sa prebivalištem u Francuskoj ili tranzitom kroz Francusku radi stizanja u državu Evropske unije u kojoj imaju prebivalište ili su asimilirani;
 • Državljani trećih država, koji tranzitiraju manje od 24h u međunarodnom prostoru kako bi stigli u njihovu zemlju porijekla i koji posjeduju validne putne dokumente za tu zemlju;
 • Diplomatsko osoblje, ili osoblje međunarodnih organizacija sa sjedištem ili kancelarijama u Francuskoj, praćeni supružnicima i djecom;
 • Zdravstveni radnici koji podržavaju borbu protiv COVID19;
 • Kabinsko i kargo osoblje, ali i ovo osoblje koje putuje kao putnici do njihove baze;
 • Strani državljani koji osiguravaju neometan međunarodni promet robe;
 • Prevoznici, uključujući i pomorce.

Putnici koji ulaze u Francusku sa sobom moraju imati obrazac sa kontakt podacima koji je neophodno pokazati prije ukrcavanja osoblju prevoznika, od strane svih putnika koji putuju u Francusku. Takođe, ovaj obrazac je neophodno dati na uvid graničnim vlastima.

OBRAZAC

 

Informacije o promjeni terminala

Obavještavamo vas da su se neki od terminala sa kojih se odvija saobraćaj naše kompanije, na aerodromima u Evropi promijenili. Tako od 24. novembra naši avioni lete na 2E terminal na aerodromu Charles de Gaulle, u Parizu.

 

Важное сообщение для пассажиров, летающих во Францию

Уважаемые пассажиры,

Посольство Черногории во Франции проинформировало нас о том, что французские власти усилили контроль при въезде граждан Черногории в страну.

При въезде во Францию на пунктах пограничной полиции осуществляется контроль, и все пассажиры из Черногории обязаны иметь с собой:

 1. ПОДТВЕРЖДЕНИЕ ОБ ОПЛАЧЕННОМ СТРАХОВАНИИ ЗА ПЕРИОД ПРЕБЫВАНИЯ ЗА ГРАНИЦУ
 2. 65 ЕВРО НАЛИЧНЫМИ ЗА КАЖДЫЙ ДЕНЬ ПРЕБЫВАНИЯ ЗА ГРАНИЦУ
 3. ПОДТВЕРЖДЕНИЕ О ЗАБРОНИРОВАННОЙ ГОСТИНИЦЕ ИЛИ ГАРАНТИЙНЫЕ ПИСЬМА, ЕСЛИ РЕЧЬ ИДЕТ О ЧАСТНОМ ВИЗИТЕ

В случае если пассажиры не выполняют вышеприведенные условия, то пограничная полиция не разрешит въезд гражданам Черногории во Францию, и они будут депортированы.

Чтобы Ваша поездка реализовалась, так как Вы запланировали, просим обеспечить необходимую документацию и взять ее с собой.