Montenegro Airlines

Бронирование

Расписание рейсов

Статус поездки

Гостиницы

Rent-a-car
больше вариантов
закрыть
Бронирование
Туда-обратно
В одну сторону
Стыковочные рейсы
+
Взрослые
>12 г.
+
Дети
2-11 г.
+
Младенцы
<2 г.
Поиск отеля подходящий тебе
Booking.com
Продолжите свое путешествие с нашими партнерами
Sixt.de

Лион

Париж - Montenegro Airlines - Представительство

Адрес:

  • 120, avenue Des Champs Elyseés, 75008 Paris, France

Телефон:

  • + 33 1 42 25 08 69

Факс:

  • + 33 1 42 25 08 71

e-mail:

 

Poštovani putnici,
sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da Montenegro Airlines, nacionalna avio-kompanija Crne Gore, nakon komercijalnog prekida rada uslovljenog pandemijom COVID-19, postupno obnavlja saobraćaj. Saobraćaj ka Lionu obnavljamo od 25. jula, a letovi će se obavljati svake subote.

Uputstva za ulazak u Francusku

Republika Francuska je prihvatila preporuke Evropske komisije i naši građani trenutno mogu ući u tu državu. S druge strane, francuski državljani mogu ući u Crnu Goru bez ikakvih ograničenja, kao i vratiti se nazad u Francusku bez restrikcija. Molimo vas da se za detaljnije informacije obratite ambasadi Francuske u Crnoj Gori.

Shodno zakonskim regulativama Francuske, svi putnici koji ulaze u ovu državu, moraju ispuniti formular u nastavku i pokazati ga osoblju aerodroma, kao i graničnim vlastima. Ukoliko nemate već ispunjen formular prije ukrcavanja, kolege u avionu će vam uručiti primjerak.

Formular sadrži osnovne kontakt podatke i njegova jedina svrha jeste jednostavnije kontaktiranje putnika u slučaju da se utvrdi da je neko od putnika bio zaražen novim korona virusom.

FORMA